Najem limuzine

Najem limuzine za fantovščino/dekliščino

Kaj vključuje najem limuzine za fantovščino/dekliščino?

Svetujemo vam, da se pred rezervacijo termina za najem limuzine za fantovščino/dekliščino prepričate, kaj boste v resnici dobili za svoj denar. Ponudbe se med sabo kar precej razlikujejo, zato bodite previdni, da se izognete neprijetnim presenečenjem.

Osnovna storitev

Cena, ki jo boste morali odšteti za najem limuzine za fantovščino/dekliščino, je odvisna predvsem od časa najema. Opozarjamo pa vas, da morate pri primerjavi urnih postavk upoštevati tudi maksimalno število oseb, ki se lahko poleg šoferja prevažajo v določenem vozilu. Nenavadno ugodna cena naj vas torej ne premami prehitro, ampak preglejte celotno ponudbo, tudi drobni tisk.

Dodatna presenečenja

V najem limuzine za fantovščino/dekliščino so pogosto vključene tudi razne dodatne ugodnosti (prigrizki, glasba, televizija), ki dodatno popestrijo večer, vendar to ne velja zmeraj, ampak gre bolj za dobro voljo ponudnika, zato je tudi tu potrebna previdnost. Preden torej denimo povsem izpraznite bar v vozilu, se prepričajte, ali je pijača res vključena v osnovno ceno ali pa je potrebno doplačilo. Podobno velja tudi za dekoracijo in druge dodatke. Opozoriti pa vas moramo tudi, da se večinoma ne obračuna zgolj čas vožnje, ampak boste morali načeloma plačati tudi čakalne ure, zato vnaprej preverite tarifo, po kateri se te obračunavajo.

Pravočasno rezervirajte termin

Zaradi negativnih izkušenj so se mnogi prevozniki odločili, da ne omogočajo najema limuzine za fantovščino/dekliščino. V primerjavi z najemom limuzine za druge priložnosti bo torej nekoliko težje najti ustrezno ponudbo, zato se iskanja lotite dovolj zgodaj. V primeru pomanjkljivih informacij na spletu vam svetujemo, da se obrnete neposredno na ponudnika.

Pridobite ponudbe za najem limuzine preko kontaktnega obrazca