040/680-641

Prevoz mladoporočencev na poroko

Prevoz mladoporočencev na poroko

Draga mladoporočenca, poskrbela sta za vse: poročno torto, poročno obleko, najem poročne lokacije, poročnega fotografa itd. Ste premislila tudi o tem kako se bosta pripeljala na svojo poroko? Prepustita prevoz do vajine poročne lokacije nam. Profesionalni voznik vaju bo s sodobno limuzino zapeljal od vajinega doma do vajine poročne lokacije. Čaka vaju nepozabna dogodivščina in profesionalen prevoz v stilu na vajino poroko.

PREVOZ NA LOKACIJO POROKE

Želite na lokacijo poroke prispeti brez skrbi in v stilu? Za prevoz mladoporočencev poskrbimo za vaš najbolj pomemben dan v življenju. Z limuzino se lahko pripeljemo po ženina – nevesto nato pa vas skupaj odpeljemo na lokacijo poroke.

POROČNA OKRASITEV

Da bo naša limuzina na vaši poroki še posebej izstopala, vam lahko ponudimo poročno okrasitev naše limuzine s cvetjem in nekaterimi ostalimi dekorativnimi elementi.

MINI BAR V LIMUZINI

Med prevozom do lokacije vaše poroke si boste lahko postregli tudi s pijačo iz našega mini bara. Za vas imamo pripravljeno različne žgane alkoholne pijače in sokove. V mini bar pa lahko dodamo tudi pijačo po vaši izbiri. Obrazec za najem limuzine