Najem limuzine

Ugoden najem limuzine za maturantski ples

Ugoden najem limuzine za maturantski ples

Najem limuzine za maturantski ples postaja vse bolj priljubljen način popestritve že tako posebnega večera. Delitev stroškov vam omogoča, da si zagotovite nepozabno izkušnjo po ugodni ceni.

Večer, ki si ga boste zapomnili …

Maturantski ples je posebna prelomnica v življenju mladega človeka. Gre za dogodek, ki ima izjemen simbolni pomen. Naznanja namreč, da se zaključuje neko obdobje in obenem začenja novo, ki načeloma prinaša precej več samostojnosti, odgovornosti, odraslost. Ponuja nam možnost, da se spomnimo trenutkov, preživetih s sošolci in učitelji, hkrati pa opozarja na približevanje enega najpomembnejših »zrelostnih preizkusov« – mature. To je torej vsaj na simbolni ravni zadnja noč popolne brezskrbnosti in otroške razposajenosti. Noč, ki si torej zasluži, da jo tudi začnete v primernem slogu … Najem limuzine za maturantski ples vam omogoča glamurozen prihod, s katerim boste zagotovo pritegnili pozornost.

Najem večjega števila limuzin za maturantski ples

Za najem limuzine za maturantski ples se lahko dogovorite le z najboljšimi prijatelji oziroma prijateljicami, s katerimi ste bili v času srednješolskih let še posebej povezani, in tako na poseben način obeležite vez med vami. V takšnih primerih bo mogoče zadostovalo že manjše vozilo, namenjeno štirim osebam. Neredko pa se za najem limuzine za maturantski ples dogovori kar ves razred. Posamezna limuzina načeloma ne more sprejeti več kot 8 oseb, zato bo v tem primeru potrebna rezervacija večjega števila vozil, kar pomeni, da je še posebej pomembno, da pravočasno rezervirate termin. Vendar pa ima po drugi strani najem večjega števila limuzin tudi svoje prednosti – v takšnih primerih se je namreč običajno mogoče dogovoriti za popuste in tako zagotoviti še nekoliko nižjo ceno na osebo.

Posebni dodatki

Med vožnjo na slavnostni dogodek lahko s sošolci v limuzini gledate televizijo, poslušate glasbo, nazdravite s kozarčkom penine ali pa se preprosto prepustite obujanju spominov. Posebna premična pregradna stena med vami in šoferjem pa vam pri tem omogoča popolno zasebnost. V najem limuzine za maturantski ples so včasih vključeni tudi svetlobni efekti v vozilu, ki poskrbijo za prav posebno atmosfero. Dodatki so načeloma stvar dogovora, zato poskrbite, da boste izbranemu ponudniku pravočasno zaupali svoje želje in pričakovanja.